Handelsbetingelser

LEVERINGSTID OG BETALING AF FRAGT AFGIFTER I DANMARK

Vi samarbejder med Shipmondo og tilbyder levering til hjemmeadresser eller pakkeshops.

Vi behandler din ordre og pakker varer indenfor 24 timer. Du får leveret dine varer indenfor 1-2 hverdage efter ordren er afsendt fra vores lager til den tid du modtager pakken på din leveringsadresse.

Vi tilbyder gratis levering og retur i Danmark ved køb over 459 DKK ellers ved køb under 459 DKK er fragtgebyr 59 DKK til pakkeshops.

Shipmondo benytter sig af GLS, Postnord og DAO. Du vil modtage en e-mail med bekræftelsen af din ordre og bestilling med mulighed for opsporing af din ordre. 

LEVERINGSMÅDER

Du kan vælge gratis levering til afhentning i den nærmeste pakkeshop eller levering på din hjemmeadresse.

Alle gratis leveringer er udelukkende til en pakkeshop som ”standard levering”. Ved levering til din hjemmeadresse, hjemmelevering er fragtgebyr på 79 DKK eks. moms.

LEVERINGSTID OG FRAGT AFGIFTER INDENFOR EU-LANDE

Vi samarbejder med Shipmondo og tilbyder levering til hjemmeadresser eller pakkeshops.

Vi behandler og pakker din ordre indenfor 24 timer. Leveringstid tager fra 1- 3 hverdage i de fleste lande indenfor EU, det gælder fra den tid ordren er afsendt fra vores lager til den tid du modtager pakken på din leveringsadresse. Men det kan tage længere tid fra 4-7 hverdage, det er afhængigt af landets geografiske afstand fra vores hjemmeadresse i Danmark.

Udbetaling af fragt afgifter indenfor EU-lande vil koste fra 69 DKK til 190 DKK.

Ved køb over 459 DKK for vores nabolande Tyskland og Sverige er fragt afgifter 69 DKK og ved køb under 459 DKK, er fragtafgifter 89 DKK. Ved hjemmelevering til Tyskland og Sverige, vil fragt afgiften være 99 DKK.

Shipmondo benytter sig af GLS, Postnord og DAO. Du vil modtage en e-mail med bekræftelsen af din ordre og bestilling med mulighed for opsporing af din ordre. 

Man betaler danske moms afgifter på 25% (VAT), hvis man handler indenfor EU-lande.

LEVERINGSTID OG FRAGT AFGIFTER UDENFOR EU

Vi behandler din ordre og pakker varer indenfor 24 timer. Leveringstid udenfor EU kan tage fra 2- 3 hverdage og op til 27 hverdage afhængig af din hjemmeadresse, hvor du bestiller din ordre og det gælder fra den tid ordren er afsendt fra vores lager til den tid du modtager pakken på din leveringsadresse.

I de fleste lande udenfor EU, fragt afgifter kan koste fra 120 DKK – 350 DKK.

Vi leverer varer til Grønland og det kan tage op til 27 hverdage, fra den tid ordren er afsendt fra vores lager i Danmark til den tid du modtager pakken på din leveringsadresse. Leveringstid til Færøerne og Island kan tage fra 2 -10 hverdage, efter ordren er afsendt fra vores lager i Danmark til den tid du modtager pakken på din leveringsadresse. 

Leveringstid til USA og Canada kan tage fra 4–7 hverdage, efter ordren er afsendt fra vores lager i Danmark til den tid du modtager pakken på din leveringsadresse.

Leveringstid til Storbritannien er på ca. 2-5 hverdage, fra den tid ordren er afsendt fra vores lager i Danmark til den tid du modtager pakken på din leveringadresse. 

Vær opmærksom på at kunder udenfor EU-lande kan opkræves told afgifter, når varer ankommer til dit land. Afgifterne er afhængige af kundernes landets importpolitik og vægt af varer.

Vi samarbejder med Shipmondo og tilbyder levering til hjemmeadresser eller pakkeshops.

Shipmondo benytter sig af GLS, Postnord og DAO. Du vil modtage en e-mail med bekræftelsen af din ordre og bestilling med mulighed for opsporing af din ordre. 

For lande udenfor EU vil vi ikke kræve ekstra afgifter (VAT) på din kurv.

BETALING

Betalingsmuligheder

Vi modtager betalingskort direkte i kassen på:

VISA-kort, Mastercard, American Express og hurtigbetaling med Apple Pay og PayPal Express Checkout. Vi opkræver ikke kreditkortsgebyr. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Udbetaling af afgifter på webshoppen sker direkte i kassen, når du har valg betalingsform. Beløb for afgifter skal betales i danske kroner (DKK). I Danmark modtager vi Dankort.

Hvis du benytter dig af VISA-kort, American Express, Mastercard, Maestro, Shop Pay, Google Pay, Apple Pay og PayPal. Med udenlandske valuta, vil udveksling af valuta ske automatisk ved kassen og med hjælp af Bankens system. Du vil betale tilhørende afgifter på din egen valutakurs. Det vil ikke kræves yderligere kreditkortgebyr. Banktransaktionen er krypteret af Banken for en sikker betaling.

ANDRE OPLYSNINGER

Vi henvender os til voksne over 18 år.

www.ermidio.com er en flersprog webshop, hvor du kan læse produkternes information i flere sprog. Hjemmesiden primærsprog er på dansk.

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen af varen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

Du skal sende os en e-mail til info@ermidio.dk og benytte dig af dokumentet standardfortrydelsesformularen, som det blev sendt til dig med i pakken. Der bliver sendt et link til dig med Ermidios online Returportal på e-mail, som du skal udfylde for at gennemgå processen.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBET

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os og det er os der betaler returfragten, hvis du har benyttet dig af vores Returportal og kun hvis du har købt varer for over 459. DKK (Det gælder kun i Danmark).

Hvis du ikke benytter dig af vores Returportal, så hæfter du selv for returfragten.

Men i alle tilfælde er det dig, der hæfter for varen, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: smykker. 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 85 DKK.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til: 

Reberbanen 4A, 1. th.

8800 Viborg

Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

REKLAMATION

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Når du handler hos www.ermdio.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Vi kontrollerer altid varerne inden vi sender dem til dig.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen eller fejl ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller skader som du selv har påført.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter at du har opdaget manglen/fejl ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du skal sende os en e-mail til kundeservice: info@ermdio.dk .

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Reberbanen 4A, 1. th.

8800 Viborg

Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet på vores online Returportal.

Force Majeure

Hvis der opstår en ekstraordinær situation, som er uden for vores kontrol, eller hvor forpligtelsen grundet uforudsete eller udefrakommende begivenheder som må anskues som force majeure vil vores forpligtelser blive suspenderet. Tidsrammen for suspenderingen vil væres så længe den akutte situation varer. Eksempler der kan være omfattet af force majeure er naturkatastrofer, brand, krig, valutarestriktioner, oprør, pandemier.

Tak for dit køb!

Senest opdateret d.20.09.2023